Een greep uit de aanbevelingen van de afgelopen jaren.

Stacks Image 10
Theo Bolta
Managing Partner at NL for Business
"Remco en John hebben ze ons op een zeer geanimeerde manier kennis laten maken met de Gouden Team training. De samenwerking tussen de beide heren was opvallend. Op een geheel natuurlijke en vanzelfsprekende manier vullen ze elkaar aan en geven zo op een geheel eigen wijze kracht mee aan deze training die inspirerend werkt en je aanzet tot nadenken en leidt tot inzicht. Remco en John zijn zeker een gouden team."
Stacks Image 15
Marten Van Maastrigt
Directeur at Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer
"Het MT van Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer heeft een Gouden Team Training gevolgd van de AanZet groep met Remco Nijboer en Rogier Berghauser Port als trainers/coaches. De training heeft een beter inzicht in onszelf gegeven en vervolgens inzicht in elkaar. Waar zijn de teamleden sterk in, van welke kwaliteiten kun je als organisatie profiteren. Inzicht in het waarom iemand reageert zoals hij reageert en wat iemand nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Met deze bagage zijn wij nu aan het werk en bouwen we enthousiast verder aan ons Gouden Team."
Stacks Image 26
Andres van Vugt
CTO at DigitasLBi Amsterdam
"The Gouden Team Training provided a teambuilding training and JTI profile session for my IT team. It was a fun and very interesting day. Remco (and Rogier) showed great skill, expertise and indepth knowledge on the covered topics. We had a great time and at the same time gained a lot of insights. We are looking forward to work with AanZetGroep again"
Stacks Image 35
Frans Uytterhoeven
Trainer, inspirator, auteur, partner voor nieuwe opdrachten
"Ik heb Remco leren kennen als een adviseur/trainer die werkt vanuit zijn passie: het beste uit mensen halen. Uitnodigend op een manier die tegelijkertijd zorgt voor confrontatie én betrokkenheid, maar altijd met de juiste dosering!"
Stacks Image 44
Phil Birkenhager
Senior Lecturer
"Ik heb Remco tijdens een van zijn Gouden Team Trainingen waar ik aan deelnam leren kennen als deskundige, betrokken en vooral menselijke trainer. De verbindingen die hij via fysieke oefeningen weet te leggen ervoer ik als meerwaarde. Positieve ervaring! "