Een training bij AanZetGroep levert direct winst op voor zowel de verzuimende medewerker als voor de werkgever

Waarom een training bij AanZetGroep?

Een training bij AanZetGroep levert direct winst op voor zowel de verzuimende medewerker als voor de werkgever.
 
Winst voor de verzuimende medewerker
  • Na een intensieve training van maximaal 4 weken start iedere deelnemer met de re-integratie in zijn/haar leven. Zowel in werk als privé.
  • De deelnemer merkt dat hij/zij weer grip heeft op het leven door balans en dat hij/zij weer regie heeft over het lichaam en functioneren.
  • Klachten zijn niet langer een reden voor disfunctioneren of het maken van aangepaste keuzes.
  • De deelnemer is weerbaar geworden. Weerbaarheid begint met zelfkennis, zodat je weet waar jouw grenzen liggen. Vervolgens komt de deelnemer voor zichzelf op zonder het belang van anderen uit het oog te verliezen. Een werkgever heeft een gemotiveerde medewerker teruggekregen. Een medewerker die weet wat hij/zij wil en de verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf. Hij/zij werkt vanuit betrokkenheid, zit goed in zijn/haar vel en heeft een positieve uitstraling op collega's. Vanuit deze winst vindt er een stapsgewijze opbouw plaats van activiteiten op het gebied van werk, hobby, sport, deelname aan het gezinsleven en sociale activiteiten. Deze opbouw vindt tegelijkertijd plaats.
  • Gemiddeld duurt de volledige re-integratie tot normaal functioneren op alle belangrijke gebieden 12 weken na de intensieve fase.
 
Winst voor de werkgever/opdrachtgever
  • Ten eerste kan uw werknemer weer met plezier aan de slag. Dit heeft een positief effect op de werksfeer op de gehele afdeling.
  • Ten tweede bespaart u met een traject bij ons fors op verzuimkosten. Iedere verzuimende werknemer kost u gemiddeld € 300,00 tot € 500,00 per dag! Een versnelling van de re-integratie levert u directe kostenbesparing op, dan zijn de kosten van een traject bij ons inmiddels ruim terug verdiend. Gemiddelde re-integratie duurt immers 12 weken.


Vanaf oktober 2016 worden deze trainingen verzorgd door Labyrint Training. Labyrint Training is een nieuwe organisatie, opgezet door oud-medewerkers van AanZetGroep. Voor een cliënt of opdrachtgever is er niets veranderd, enkel de interne organisatie.