De trainers:

Rogier Berghauser Pont
Arbeid- en gezondheidswetenschapper
Typologie specialist
06-22577851

Linkedin
Stacks Image 78
Remco Nijboer
Arbeid- en gezondheidswetenschapper
Typologie / ActionTypes specialist
06-10249895

Linkedin
Stacks Image 85
Alice Oldenbroek
Psycholoog NIP en EMDR therapeut

Linkedin
Stacks Image 92
Labyrint Training

Laura Dijkerman

Hans Luiten

Cyril van Leeuwen

www.labyrinttraining.nl
Stacks Image 98

AanZetGroep


AanZetGroep bestaat sinds 1 april 2006 en is begonnen onder de naam AanZet WerkAdvies. Van oorsprong richten wij ons op medewerkers die genoodzaakt zijn te verzuimen als gevolg van chronische klachten. Hierbij zijn zij vaak de grip op het leven kwijt. AanZetGroep kan wel dégelijk iets betekenen voor deze doelgroep! Wij zijn er trots op dat het doorgaans lukt om de persoon waar het om gaat de grip terug te laten krijgen. Daar is soms een multidisciplinaire training voor nodig, maar soms is individuele coaching voldoende. De persoon krijgt weer controle en we begeleiden hem of haar terug naar normaal, volledig en duurzaam functioneren, waaronder volledige werkhervatting.
Dit bereiken wij met ons team van enthousiaste professionals die het vak verstaan! Onze missie is geslaagd als de persoon waar het om gaat het leven terug heeft in al haar facetten! Alleen dàn zijn we tevreden.
 
Sinds vier jaar geven we ook trainingen aan organisaties waarbij het gaat om vraagstellingen als samenwerken, vinden van individuele kracht binnen het team of leiderschapsstijlen. Deze trainingen noemen we 'gouden team training'. Het is voor ons essentieel dat binnen organisaties het gewenste proces in gang wordt gezet en dat dit proces tot het gewenste resultaat leidt. Wij kunnen met trots aangeven dat we daar tot nu toe volledig in slagen!
 
Voor ons is het belangrijk te werken vanuit onze kernwaarden. Betrokkenheid, openheid, plezier en het zoeken naar nieuwe uitdagingen zijn hier voorbeelden van. Zolang wij trouw blijven aan deze kernwaarden en alle teamleden aan de kernwaarden die voor hen gelden, dan zijn wij een gouden team. We willen u graag van dienst zijn.